اتوماسیون تغذیه

  • نمایش میزان کالری موجود در یک غذا یا دسر به هنگام تعریف و رزرو غذا
  • گزارش میزان لازم به مصرف مواد اولیه براساس تعداد غذای سرو شده در یک بازه زمانی و آنالیز ثبت شده برای هر غذا
  • گزارش مقایسه ای از میزان مصرف مواد غذایی و میزان مورد نیاز در یک بازه زمانی و نمایش مغایریت مثبت یا منفی موجود بین این دو مقدار
  • امکان تعریف سقف غذاهای قابل عرضه در هر رستوران برای هر وعده غذایی
  • امکان رزرو برنامه غذایی براساس برنامه زمانی برای افراد و گروه های کاری مختلف
  • قابلیت محدودیت رزرو وعده غذایی متناسب با شیفت کاری با براساس مجوز  (روزکار: ناهار روزکار دارای مجوز اضافه کار: ناهار+شام )
  • قابلیت رزرو براساس رستوران محل دریافت غذا
  • قابلیت لغو رزرو متفاوت از زمان انجام رزرو
  • قابلیت در نظر گرفتن جریمه برای افرادی که رزرو نموده ولی غذا دریافت ننموده اند
  • امکان لغو رزرو در صورت ثبت ماموریت یا مرخصی روزانه در سیستم حضور و غیاب
  • قابلیت رزرو پیش فرض برای پرسنلی که امکان رزرو ندارند
  • امکان تفویض رزرو به دیگران برای محدوده زمانی خاص
  • تعریف انواع پیمانکاران تهیه غذا برای هر رستوران
  • امکان تعریف دستگاه های کارت خوان و مشخص نمودن دستگاه های موجود در هر رستوران
  • قابلیت اعمال محدودیت های مرتبط به حضور و غیاب برای توزیع غذا مانند عدم توزیع برای افراد حضور یافته پس از زمان مشخص و …
  • نمایش کلیه تخلفات یا قوانین موجود در سیستم رستوران
  • گزارش های ریالی جرایم پرسنل بابت عدم استفاده از غذا یا استفاده غیرمجاز
  • تعریف انواع قوانین شارژ اعتبار برای پرسنل براساس روزهای کاری ماه، روزهای حضور، ثابت و …
  • کنترل رزرو غذا براساس مانده اعتبار پرسنل
  • نمایش ریز کاردکس پرسنل به تفکیک مبالغ هر غذا یا دسر استفاده شده و افزایش های اعتبار روزانه
  • ثبت اطلاعات منوی غذای هفتگی 
  • اعلام منوی غذای هفتگی از طريق ميزکار الکترونيکی کارکنان
  • ثبت و رزرو ناهار توسط کارکنان از طريق ميزکار الکترونيکی کارکنان
  • ثبت و رزرو ناهار مهمانان/مامورين از طريق ميزکار الکترونيکی کارکنان
  • محاسبه هزينه ناهار و کسر آن از مبلغ اعتبار ناهار کارکنان
  • ثبت اطلاعات مفاد قرارداد رستوران
اشتراک گذاری