- نمایش میزان کالری موجود در یک غذا یا دسر به هنگام تعریف و رزرو غذا
- گزارش میزان لازم به مصرف مواد اولیه براساس تعداد غذای سروشده در یک بازه زمانی و آنالیز ثبتشده برای هر غذا
- گزارش مقایسهای از میزان مصرف مواد غذایی و میزان موردنیاز در یک بازه زمانی و نمایش مغایرت مثبت یا منفی موجود بین این دو مقدار
- امکان تعریف سقف غذاهای قابلعرضه در هر رستوران برای هر وعده غذایی
- امکان رزرو برنامه غذایی براساس برنامه زمانی برای افراد و گروههای کاری مختلف
- قابلیت محدودیت رزرو وعده غذایی متناسب با شیفت کاری با براساس مجوز (روزکار: ناهار روزکار دارای مجوز اضافه کار: ناهار+شام )
- قابلیت رزرو براساس رستوران محل دریافت غذا
- قابلیت لغو رزرو متفاوت از زمان انجام رزرو
- قابلیت در نظر گرفتن جریمه برای افرادی که رزرو نموده ولی غذا دریافت ننمودهاند
- امکان لغو رزرو در صورت ثبت مأموریت یا مرخصی روزانه در سیستم حضور و غیاب
- قابلیت رزرو پیشفرض برای پرسنلی که امکان رزرو ندارند
- امکان تفویض رزرو به دیگران برای محدوده زمانی خاص
- تعریف انواع پیمانکاران تهیه غذا برای هر رستوران
- امکان تعریف دستگاههای کارتخوان و مشخص نمودن دستگاههای موجود در هر رستوران
- قابلیت اعمال محدودیتهای مرتبط به حضور و غیاب برای توزیع غذا مانند عدم توزیع برای افراد حضوریافته پس از زمان مشخص و …
- نمایش کلیه تخلفات یا قوانین موجود در سیستم رستوران
- گزارشهای ریالی جرائم پرسنل بابت عدم استفاده از غذا یا استفاده غیرمجاز
- تعریف انواع قوانین شارژ اعتبار برای پرسنل براساس روزهای کاری ماه، روزهای حضور، ثابت و …
- کنترل رزرو غذا براساس مانده اعتبار پرسنل
- نمایش ریز کاردکس پرسنل به تفکیک مبالغ هر غذا یا دسر استفادهشده و افزایشهای اعتبار روزانه
- ثبت اطلاعات منوی غذای هفتگی
- اعلام منوی غذای هفتگی از طريق ميزکار الکترونيکی کارکنان
- ثبت و رزرو ناهار توسط کارکنان از طريق ميزکار الکترونيکی کارکنان
- ثبت و رزرو ناهار مهمانان/مأمورين از طريق ميزکار الکترونيکی کارکنان
- محاسبه هزينه ناهار و کسر آن از مبلغ اعتبار ناهار کارکنان
- ثبت اطلاعات مفاد قرارداد رستوران