اتوماسیون تغذیه

  • نمایش میزان کالری موجود در یک غذا یا دسر به هنگام تعریف و رزرو غذا
  • گزارش میزان لازم به مصرف مواد اولیه براساس تعداد غذای سروشده در یک بازه زمانی و آنالیز ثبت‌شده برای هر غذا
  • گزارش مقایسه‌ای از میزان مصرف مواد غذایی و میزان موردنیاز در یک بازه زمانی و نمایش مغایرت مثبت یا منفی موجود بین این دو مقدار
  • امکان تعریف سقف غذاهای قابل‌عرضه در هر رستوران برای هر وعده غذایی
  • امکان رزرو برنامه غذایی براساس برنامه زمانی برای افراد و گروه‌های کاری مختلف
  • قابلیت محدودیت رزرو وعده غذایی متناسب با شیفت کاری با براساس مجوز (روزکار: ناهار روزکار دارای مجوز اضافه کار: ناهار+شام )
  • قابلیت رزرو براساس رستوران محل دریافت غذا
  • قابلیت لغو رزرو متفاوت از زمان انجام رزرو
  • قابلیت در نظر گرفتن جریمه برای افرادی که رزرو نموده ولی غذا دریافت ننموده‌اند
  • امکان لغو رزرو در صورت ثبت مأموریت یا مرخصی روزانه در سیستم حضور و غیاب
  • قابلیت رزرو پیش‌فرض برای پرسنلی که امکان رزرو ندارند
  • امکان تفویض رزرو به دیگران برای محدوده زمانی خاص
  • تعریف انواع پیمانکاران تهیه غذا برای هر رستوران
  • امکان تعریف دستگاه‌های کارت‌خوان و مشخص نمودن دستگاه‌های موجود در هر رستوران
  • قابلیت اعمال محدودیت‌های مرتبط به حضور و غیاب برای توزیع غذا مانند عدم توزیع برای افراد حضوریافته پس از زمان مشخص و …
  • نمایش کلیه تخلفات یا قوانین موجود در سیستم رستوران
  • گزارش‌های ریالی جرائم پرسنل بابت عدم استفاده از غذا یا استفاده غیرمجاز
  • تعریف انواع قوانین شارژ اعتبار برای پرسنل براساس روزهای کاری ماه، روزهای حضور، ثابت و …
  • کنترل رزرو غذا براساس مانده اعتبار پرسنل
  • نمایش ریز کاردکس پرسنل به تفکیک مبالغ هر غذا یا دسر استفاده‌شده و افزایش‌های اعتبار روزانه
  • ثبت اطلاعات منوی غذای هفتگی 
  • اعلام منوی غذای هفتگی از طريق ميزکار الکترونيکی کارکنان
  • ثبت و رزرو ناهار توسط کارکنان از طريق ميزکار الکترونيکی کارکنان
  • ثبت و رزرو ناهار مهمانان/مأمورين از طريق ميزکار الکترونيکی کارکنان
  • محاسبه هزينه ناهار و کسر آن از مبلغ اعتبار ناهار کارکنان
  • ثبت اطلاعات مفاد قرارداد رستوران
اشتراک گذاری